Behoud uw badkamer in nieuwstaat

Heeft u pas uw badkamer verbouwd of gaat u die binnenkort verbouwen. Wees dan verstandig en schaf dan ook een waterontharder aan. De waterontharders van Waterontharding Oost-Nederland zorgen ervoor dat uw sanitair mooi blijft en niet wordt aangetast door de kalkaanslag die in het water zit. Door de waterontharder heeft u geen last meer kalkaanslag en is het niet meer nodig om uw tijd te verspillen aan het schoonmaken van badkamer.

behoud badkamer
kalkaanslag-apparaat-waterontharder-nederland-1

Uw badkamer blijft langer mooi door de Bickel waterontharders

Wist u dat u al een waterontharder voor €1.045,- kunt bestellen bij Water Wereld? De Bickel 12 heeft in de meeste huishoudens genoeg capaciteit om al uw water al zacht te maken. Heeft u een grote stortdouche of meerdere badkamers? Dan adviseren we de Bickel 25. Deze heeft een harsinhoud van 25 liter waarmee altijd verzekerd bent van zacht water. Moet de ontharder in de meterkast geplaatst worden. Voor die gevallen kunnen wij de Bickel Duo 10 aanbieden. Deze heeft een los zoutvat waardoor deze elders geplaatst kan worden. De Bickel Duo 10 past in bijna elke meterkast.

De waterontharders zorgen ervoor dat al uw kalk verdwijnt en het sanitair langer mooi blijft. Kalkstrepen zijn verleden tijd! Met een waterontharder hoeft u veel minder schoonmaakmiddelen nodig (tot wel 50% minder!). Dit is beter voor het milieu en voor uw portemonnee. De waterontharder verdient zich op deze manier zelf terug!

Waterontharders van Waterontharding Oost-Nederland en behoud badkamer:

Feit: Door een waterontharder voorkomt u kalkaanslag

De Bickel waterontharder onthardt het water met behulp van een ionenwisselaar. Dit is een cilinder met kunststofbolletjes die calcium en magnesium, verantwoordelijk voor de hardheid van het water, uit het water halen. Hierdoor krijgt u geen vervelende kalkaanslag op uw sanitair.

Feit: U heeft minder schoonmaakmiddelen nodig door een waterontharder

Verminder het gebruik van zeep en schoonmaakmiddelen met 50%.

Feit: Body lotion kan in de prullenbak

Het gebruik van body lotion is voor de meeste mensen met een waterontharder niet nodig

Feit: Agressieve middelen t.b.v. kalk overbodig

Doordat het gebruik van een waterontharder de kalk in uw huishouden verwijdert heeft u geen aanslag meer op al die apparaten die normaliter veel te maken krijgen met kalkaanslag. Hierdoor hoeft u de kalkaanslag op apparaten niet te verwijderen met agressieve kalkverwijderaars die schadelijk zijn voor het milieu.

Verspil niet langer uren aan het verwijderen van kalkaanslag

Waterontharding Oost-Nederland is officieel importeur van de Bickel waterontharders. Standaard leveren wij onze toestellen met 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht er na die twee jaar een probleem voordoen, dan komen wij langs om dit probleem op te lossen. U hoeft bij ons geen dure onderhoudscontracten af te sluiten.

Voor meer informatie over de Bickel waterontharders kunt ook onze speciale productpagina bekijken op www.bickelwaterontharder.nl (opent in nieuw venster). Komt u liever bij ons langs in de showroom? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Wilt u zich laten adviseren of meer informatie?