Toepassingen waterontharding

Vuile en hardnekkige kalkstrepen, kalkvlekken en kalkaanslag op sanitair, tegels, glazen, ramen en in de douchecabine, wie kent het niet… Eindeloos schrobben met aggressieve schoonmaakmiddelen op deze hardnekkige vlekken, om moedeloos van te worden…

Met behulp van waterontharding zal uw leidingwater dusdanig effectief worden ontkalkt zodat u nooit geen last meer zult hebben van kalkaanslag en hardnekkige kalkvlekken. Daarnaast biedt waterontharding nog vele andere voordelen, zowel voor particuliere als professionele toepassingen. Bekijk hier meer voordelen van waterontharding, of kies voor meer informatie over waterontharding hieronder het type gebruik wat op uw situatie van toepassing is.

Particulier gebruik

Waterontharders in diverse uitvoeringen voor kleine tot middelgrote huishoudens.

Zakelijk gebruik

Waterontharders geschikt voor bedrijfsmatig gebruik zoals kleine horeca en bedrijven in het MKB.

Industrieel gebruik

Industriële waterontharders voor het behandelen van toepassingen met groot waterverbruik.

Waterontharding Oost-Nederland is specialist op het gebied van waterontharding. Onze jarenlange ervaring in deze branche zorgt ervoor dat u bij ons aan het juiste adres bent voor vakkundige montage van waterontharders en het onderhouden hiervan. Wij leveren zowel aan de particuliere als de industriële markt.