Particulier gebruik

Huishoudelijke toepassingen

Kalksteenvorming vindt plaats bij een waterhardheid vanaf 3°dH. De hardheid van water in Oost-Nederland varieert van circa 3,8°dH in de gemeenten Elburg, Nunspeet en Oldebroek tot ruim 13°dH in de gemeente Tubbergen. Een groot deel van de huishoudens in Oost-Nederland maakt dan ook gebruik van leidingwater met teveel kalk, waardoor problemen als hardnekkige kalkaanslag op tegels, kranen, douchewanden en ramen, velen bekend in de oren zullen klinken.

Het ontkalken van uw leidingwater met behulp van waterontharding voorkomt dit soort problemen en brengt tevens diverse andere voordelen met zich mee zoals een langere levensduur van uw huishoudelijke apparaten, een aanzienlijke verbetering van de conditie van uw huid en een flinke besparing op het gebruik van onderhouds- en verzorgingsproducten.

Waterontharding voorkomt kalkaanslag en biedt vele voordelen

Kalkstrepen, kalkaanslag en hardnekkige kalkvlekken, u heeft er vast wel eens mee te maken gehad. Op uw ramen, sanitair, tegels, glazen, douchewanden… Kalkaanslag kan een behoorlijke bron van ergernis gaan vormen.

Waterontharders verzachten meer dan alleen water

Waterontharding ontkalkt uw water waardoor hardnekkige en vuile kalkvlekken tot de verleden tijd zullen behoren. Met zacht water zult u geen last meer hebben van kalkaanslag, uw huishoudelijke apparaten gaan langer mee, u zult flink besparen op onderhouds- en schoonmaakmiddelen, uw huid zal zachter aanvoelen en uw handdoeken en textiel slijten minder snel, kortom: waterontharding verzacht veel meer dan alleen water!

Waterontharders in verschillende uitvoeringen voor kleine tot middelgrote huishoudens. Waterontharding Oost-Nederland biedt een ruim assortiment waterontharders, met een oplossing voor elk huishouden.

Benieuwd naar ons assortiment?