Zakelijk gebruik

Zakelijke toepassingen

Voor veel ondernemingen en zelfstandigen zal het plaatsen van een wateronthardings systeem een enorme meerwaarde betekenen. Kalkaanslag zal tot de verleden tijd behoren, waardoor uw toestellen een langere levensduur kennen. Verder kunnen flinke besparingen worden gedaan op onderhoudsproducten en onderhoudskosten en kunt u een betere dienstverlening aanbieden aan uw klanten.

Bij een waterhardheid vanaf 3°dH vindt kalksteenvorming plaats. De hardheid van water in Oost-Nederland varieert van circa 3,8°dH in de gemeenten Elburg, Nunspeet en Oldebroek tot ruim 13°dH in de gemeente Tubbergen. Een groot deel van de ondernemingen in Oost-Nederland maakt dan ook nog gebruik van leidingwater met teveel kalk.

Waterontharding voorkomt kalkaanslag en biedt vele voordelen

Kalkstrepen, kalkaanslag en hardnekkige kalkvlekken, u heeft er vast wel eens mee te maken gehad. Op uw ramen, sanitair, tegels, glazen, douchewanden… Kalkaanslag kan een behoorlijke bron van ergernis gaan vormen.

Waterontharders verzachten meer dan alleen water

Waterontharding ontkalkt uw water waardoor hardnekkige en vuile kalkvlekken tot de verleden tijd zullen behoren. Met zacht water zult u geen last meer hebben van kalkaanslag, uw huishoudelijke apparaten gaan langer mee, u zult flink besparen op onderhouds- en schoonmaakmiddelen, uw huid zal zachter aanvoelen en uw handdoeken en textiel slijten minder snel, kortom: waterontharding verzacht veel meer dan alleen water!

Waterontharding Oost-Nederland bidet diverse oplossingen voor alle types ondernemingen. Neem dus vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, wij zijn u graag van dienst!

Benieuwd naar ons assortiment?