Producten retourneren bij Water Wereld

Bij Water Wereld kunt uw aangekochte waterontharder, drukverhoger of andere producten binnen 14 dagen en zonder reden van opgaaf retourneren. Vanaf het moment dat u uw product hebt ontvangen gaan deze 14 dagen in. Het is belangrijk dat het product nog in de originele verpakking zit en uiteraard onbeschadigd is. De waterontharders en drukverhogers kunnen niet retour worden gestuurd wanneer deze gebruikt zijn. De producten en alle toebehoren dienen in de originele verpakking terug te worden gestuurd. Mocht u onderdelen overhouden van uw aansluitset, dan kunt u deze niet retourneren.

Wanneer wij het product in goede orde hebben ontvangen zullen wij het gehele aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 10 werkdagen terug op uw rekening storten.

 

Stuur het product terug naar onderstaand adres:

Water Wereld
Mettenkampsweg 9A
7468 AH Enter

 

Het is natuurlijk ook mogelijk om het product te retourneren bij onze winkel. Maak hiervoor wel een afspraak, om te voorkomen dat wij niet aanwezig zijn.

Bovenstaande voorwaarden zijn geldig voor zowel de particuliere- als zakelijk markt. Mocht u vragen hebben over het retourneren van producten, neem dan per mail contact met ons op.