Onze services

U kunt Waterontharding Oost-Nederland inschakelen voor alle voorkomende waterbehandelings systemen. Zo zijn wij naast waterontharding tevens in te schakelen voor reverse osmose, een filtertechniek voor topkwaliteit drinkwater. Andere specialisaties zijn het aanleggen van aardwarmte installaties, beregeningssystemen, brandputten, waterputten en ontijzeringssystemen. Dit wordt uitgevoerd onder de bedrijfsnaam Bronboringsbedrijf Enter BV, een ervaren en volledig gecertificeerd bronboringsbedrijf, samen met Waterontharding Oost-Nederland gevestigd onder één dak.

Waterontharding Oost-Nederland – Ontneemt u alle zorgen!

Waterontharding Oost-Nederland & Bronboringsbedrijf Enter – De ideale combinatie voor het leveren, installeren en onderhouden van waterbehandelings systemen voor alle voorkomende situaties.

WON levert, installeert & onderhoudt

Levering

Waterontharding Oost-Nederland levert waterbehandelings systemen voor alle voorkomende situaties. Of het nu gaat om waterontharding voor kleine of grote huishoudens, ontijzeringsinstallaties, reverse osmose drinkwater systemen, tuinberegening of aardwarmte installaties, Waterontharding Oost-Nederland staat voor u klaar!

Installatie

Waterontharders worden vaak direct achter de watermeter aangesloten, zodat u in het hele waterleidingnetwerk kunt genieten van zacht, kalkvrij water. Als u er zeker van wilt zijn dat dat alles op een vakkundige en professionele manier gemonteerd wordt, is Waterontharding Oost-Nederland u hierbij uiteraard graag van dienst.

Onderhoud

De waterontharders van Waterontharding Oost-Nederland staan garant voor jarenlang kalkvrij water. Om deze garantie te waarborgen adviseren wij u om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren aan uw waterontharder. Bij deze preventieve controle wordt uw waterontharder schoongemaakt, gecontroleerd en bijgevuld.