Waterontharder Bickel 25

De waterontharder Bickel 25 is geschikt voor huishoudens van 5 tot en met 10 personen en/of als u apparaten heeft die veel water vragen zoals één of meerdere stortdouches (let op geen regendouches). Deze ontharder wordt door zijn goede prijs/kwaliteitsverhouding zeer veel verkocht.

Waterontharder prijzen

De waterontharder Bickel 25 liter is een waterontharder van Waterontharding Oost-Nederland wanneer apparaten hebt die veel water verbruiken. De waterontharder Bickel 25 is geschikt voor huishoudens van 5 of meer personen. De waterontharder Bickel 25 wordt door zijn goede prijs/kwaliteitsverhouding veel verkocht. De waterontharder Bickel 25 is uitermate betrouwbaar mede door zijn keramische, slijtvaste en duurzame klep. De volume / tijd gestuurde spoeling zorgt ervoor dat ontharder gaat spoelen op het moment dat u geen water nodig hebt.

Waterontharder voordelen

De volume gestuurde spoeling, tijd gestuurde klep zorgt ervoor dat ontharder gaat spoelen op het moment dat u geen water nodig hebt. Door de harsinhoud van 25 liter kunt u na een spoeling genieten van 7.000 liter zacht water bij een gemiddelde hardheid van 10dH. Om water goed te ontharden, moet het water minimaal een bepaalde tijd in contact komen met de hars. Als u een apparaat heeft met een hoog verbruik (piek debiet), dan is het raadzaam om voor de Bickel 25 te gaan. De waterontharder Bickel 25 heeft een harsinhoud van 25 liter. Kortom, heeft u één of meerdere stortdouches, ga dan voor de waterontharder Bickel 25.

Heeft u een resthardheid nodig om bijvoorbeeld de radiatoren bij te vullen? Dan kunt u door de standaard meegeleverde bypass een resthardheid instellen. Door de moderne uitstraling is dit een zeer gewilde waterontharder. De afmetingen van de waterontharder Bickel 25 zijn 1055x470x320mm. Mocht u geen stroompunt hebben, dan kan er makkelijk een stroompunt worden aangemaakt.

Bent u bang dat u drukverlies heeft na het installeren van een waterontharder? Door de speciale high flow hars zal er geen drukverlies ontstaan.

U kunt de waterontharder Bickel 25 liter al voor €1.245,– kopen bij Waterontharding Oost-Nederland. Installatie is bij Waterontharding Oost-Nederland mogelijk, vraag naar de mogelijkheden! Heeft u geen apparaten met een hoog piek verbruik? Ga dan voor de Bickel 12.

Waterontharding Oost-Nederland is officieel importeur en dealer van de Bickel. Mocht u er niet helemaal uitkomen, neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag verder. Wilt u uw product liever in de showroom afhalen, dit is natuurlijk mogelijk (op afspraak). Bezoek ook onze productpagina van de Bickel op www.bickelwaterontharder.nl (opent in nieuw venster).

Voordelen van zacht water door een waterontharder Medea 25?

 • Vermindering van alledaagse producten zoals wasmiddelen, zeep en allesreinigers
 • Door zacht water zijn wasverzachters toevoegen aan was niet nodig
 • Minder gebruik van shampoo en badschuim
 • Geen kalkaanslag op apparaten zoals douchestangen, douchekoppen en kranen
 • Huidproblemen zoals eczeem, droge handen en jeukende huid veroorzaakt door hard water verdwijnen of worden verminderd
 • Verlenging levensduur huishoudelijke apparaten

 

Technische voordelen van een waterontharder Medea 25

 • Geen elektriciteit benodigd
 • Extern zoutreservoir
 • Regeneratietijd van 15 minuten
 • Hoog debiet van 4,0 m3/hr d.m.v. high flow hars
 • Zeer compacte waterontharder
 • Standaard geleverd met bypass
waterontharder medea 25