Waterontharder kopen Almelo

Waterontharder kopen Almelo? Op zoek naar een waterontharder die zorgt voor zacht water in de omgeving Almelo? Waterontharding Oost-Nederland is de specialist op in de regio Almelo op het gebied van het ontharden van water. Woont u in de omgeving van Almelo, dan komen wij de ontharder gratis bij huis leveren. Waterontharding Oost-Nederland is gespecialiseerd in het ontharden van water voor de professionele, als de particuliere markt.

Waterontharder voordelen

Een ontharder zorgt voor vele voordelen. Zo bespaart u met een ontharder geld op uw energierekening en schoonmaakkosten. Tevens gaat apparatuur met verwarmingselementen langer mee. Doordat de kalkaanslag de verwarmingselementen niet aantast, gaan deze apparaten langer mee. Tevens zorgt een ontharder een heerlijke zachte huid en zorgt het bij veel mensen met huidproblemen zoals eczeem en psoriasis voor het verzachten van de klachten.

Heeft u ook altijd zo’n hekel om de kalkaanslag uit uw badkamer te verwijderen? Dit is met een waterontharder van Waterontharding Oost-Nederland niet meer nodig! Druppels op uw glazen douchewand? Deze drogen streeploos op! Ten slotte zal het kalk uw kleding niet aantasten waardoor dit langer mooi blijft. Doordat een wasverzachter niet nodig is, bespaart u ook hier gelijk geld mee! Daarom doet u er goed aan om een waterontharder kopen Almelo!

Waterontharding Oost-Nederland waterontharders hoge kwaliteit

De waterontharders van Waterontharding Oost-Nederland zijn van zeer hoge kwaliteit. De Bickel toestellen bijvoorbeeld hebben allemaal een zeer betrouwbare en slijtvaste keramische klep die ervoor zorgt dat u lang van uw ontharder kunt genieten. Tevens hebben al onze waterontharders standaard een bypass waarmee u gemakkelijk een resthardheid kunt instellen. Door de volume / tijd uitgesteld gestuurde regeneratie gaat de ontharder regenereren op het door u ingestelde tijdstip. Hierdoor zal u op momenten dat u water verbruikt, nooit hard water uit uw kranen komen.

Jarenlange ervaring Waterontharding Oost Nederland

Waterontharding Oost-Nederland heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het behandelen en ontharden van water. Zoekt u daarom een betrouwbare partner in Almelo, bestel dan uw waterontharder bij Waterontharding Oost-Nederland. Als u zelf handig bent, dan kunt u de ontharder zelf installeren. Mocht u minder handig zijn, dan installeren wij de ontharder graag voor uw als u in Almelo woont. Voor het installeren van een waterontharder in Almelo rekenen wij, afhankelijk van uw situatie, een bedrag van €150 – €200,– incl. BTW en materiaal. Werkt u liever met uw eigen installateur? Geen probleem, hij kan de ontharder rechtstreeks bij ons inkopen, dan heeft u er zelf geen omkijken naar. U kunt dan zelfs met uw eigen installateur afrekenen.

Waterontharders voor bedrijven in de B2B sector

Waterontharding Oost-Nederland levert niet alleen waterontharders aan de particuliere sector. Veel horeca ondernemingen, kapsalons, bedrijven uit de agrarische sector in Almelo zijn klanten die dagelijks genieten van het zachte water door de waterontharders van Waterontharding Oost-Nederland. Doordat in de professionele markt vaker een hoger waterverbruik is, adviseren wij contact op te nemen met ons, zodat wij u kunnen voorzien van een deskundig advies.

De waterhardheid in Almelo is 8,0 dH. Dit is een gemiddelde hardheid. Het water uit Almelo komt uit de drinkwaterwinning in Wierden. Jaarlijks wint Vitens hier 8 miljoen m3 grondwater uit 4 winvelden. Hiermee voorziet zij de inwoners van de omgeving Almelo, Hengelo  en Enschede dagelijks van drinkwater.

Waterontharding Oost-Nederland is officieel dealer en importeur van de Bickel waterontharders. Mocht u er niet helemaal uitkomen, neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag verder. Wilt u uw product liever in de showroom afhalen, dit is natuurlijk mogelijk (op afspraak). Voor de productpagina van de Bickel toestellen refereren we graag naar onze compleet vernieuwde website www.bickelwaterontharder.nl (opent in nieuw venster).

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Waterontharder kopen Almelo, Wierden, Enter, Enschede, Hengelo