Montage van de waterontharder

De waterontharder, geschikt voor uw huishouden, wordt vaak direct achter de watermeter aangesloten. Door de waterontharder direct achter de watermeter te installeren heeft u in het hele waterleiding netwerk zacht kalkvrij water. Mocht dit door plaatsgebrek of andere oorzaak niet mogelijk zijn, dan kan de waterontharder ook op een andere plaats in uw huis geïnstalleerd worden. Er wordt dan gekeken naar aansluitingen en afvoer voor het goed functioneren van de waterontharder.

Montageservice Waterontharding Oost-Nederland

Wanneer u de waterontharder door de montageservice van Waterontharding Oost-Nederland laat installeren bent u verzekerd van een vakkundige en professionele montage voor een optimale functionering van uw waterontharder. U krijgt tevens een duidelijke uitleg over het apparaat en instructies hoe de waterontharder gebruikt moet worden voor perfect kalkvrij water.

De exacte plaatsingskosten zijn afhankelijk van uw situatie, maar bedragen in de meeste gevallen circa € 200,- inclusief materiaal en btw. De kosten voor installatie kunnen meestal na telefonisch overleg over de situatie bepaald worden. Wacht dus niet en neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Heeft u interesse?